Toimitus- ja maksuehdot

Valmistusaika

Tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tuotteiden valmistuminen vie aikaa viikosta kahteen viikkoon, riippuen minkä verran tilauksia on jonossa. Jos tilauksellasi on kiire, otathan yhteyttä miina@aavistusdesign.fi tai viestillä instagramin tai facebookin kautta. 

Kangastilauksia postitetaan kerran viikossa loppuviikosta. Kiireisissä tilauksissa, ilmoitathan meille nopeammasta postituksen toiveesta.

 

Toimitus

Tuotteet toimitetaan postin paketteina. Valittavana on postilaatikkoon toimitettava pikkupaketti 4,90 € pienemmille tilauksille sekä postin toimipisteisiin toimitettava paketti 5,90 €. Yli 100 € tilaukset toimitetaan ilman postikuluja. 

Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme 5 € käsittelykulut sekä mahdollisesti uudelleen lähetyskulut 5,90 €.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus valmiina myytyihin tuotteisiin. Cóndorin tuotteita tämä oikeus koskee. Vaihto- ja palautuskulut ovat 5,90 euroa. Ota aina yhteyttä miina@aavistusdesign.fi mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi Cóndorin tuotteen.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, palauttaa kokonaan tai osan tilauksesta, palautus maksaa 5,90 euroa.  Palautusmaksun vähennämme palautussummasta. Mikäli alun perin olet saanut ilmaiset toimituskulut ja palautuksen jälkeen et ole oikeutettu ilmaiseen toimituskuluun, maksat toimituskulut sekä 5,90 euron palautusmaksun.

Palautettavat ja vaihdettavat tuotteet tulee toimittaa alkuperäisessä pakkauksessa (esim. vyötteet paikoillaan).

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Tilauksesta valmistetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myöskään määrämittaan leikattuja kankaita vaihto- ja palautusoikeus ei koske. 

Emme vastaa postin hävittämistä tai rikkomista paketeista. Selvittelemme kuitenkin yhdessä postin kanssa näitä tapauksia.

Olethan yhteydessä, jos havaitset tuotteessa jotakin vikaa. Katsotaan yhdessä, mitä asialle voidaan tehdä.

 

Maksutavat

Maksutapoina toimivat:

1.Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto

3. Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta